Hirdetés

Rockstar vs. Simpsons

|

A Grand Theft Auto és a Manhunt játékokról elhíresült Rockstar megdöbbentő, s érthetetlen lépésre szánta el magát.

Hirdetés

Bármely ember, vagy bármely szervezet, mely valaha is megjelent Simpsonék világában, valóban büszkének érezhette magát. Nos, ebből a Rockstar bizony nem kért. A hamarosan megjelenő The Simpsons Game egyik legnagyobb húzása, hogy számos világszerte sikeres játékot parodizál. Medal of Honor, az Everquest, a Shadow of the Colossus mellett a GTA is megjelent volna a játékban, ám a Rockstarból valaki megkérte őket (valószínűleg egy ügyvéd), hogy távolítsák el a Grand Theft Scratchy névre hallgató pályát és ennek a fejlesztők eleget is tettek. Érthetetlen, hogy miért nem kértek az ingyenreklámból. Öngól, kedves Rockstar.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)