Hirdetés

Rockstar vs. Sony, L.A. Noire fagyás, round two: Egyezzünk ki döntetlenben

|

Tegnap óta változtak a dolgok, mégsem a firmware a hibás, de nem is a Rockstar a hunyó.

Hirdetés

A játékvilágnak is megvannak a maga celebei, akárcsak hétköznapjaink esetében az iszapeszterek, klórostomik (akiről meggyőződésem, hogy három különböző testből lett összerakva), vagy az instant felhasználható percemberek, mint a tehetségkutatók döntősei.

A játékvilágban jelenleg az L.A. Noire van címlapon a túlmelegedéses, lefagyásos botrányával. Ám a dolgok változnak, olyannyira, hogy a Rockstar és a Sony kiadott egy közös közleményt, melyben úgy fogalmaznak, hogy valóban érkezett be hozzájuk néhány ilyen jellegű visszajelzés, de részükről biztosak benne, hogy egyikük sem felelős ezekért a hibákért, ugyanakkor biztosítják a felhasználókat, hogy gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán. Kérdés csak az, hogy ez mennyire nyugtatja meg azokat, akik megvásárolták a játékot, de nem tudnak vele rendesen játszani.

A két cég tehát felismerte, hogy semmi értelme egymásra mutogatni és a legjobb megoldást alkalmazták, miszerint egyikük sem hibázott. Lehet, hogy igazuk van, de megtörténhet, hogy nem. Vagy igen. Ahogy a Nagy durranásban volt: "Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)