Hirdetés

Igazából egy Justice League játékon dolgozik a Rocksteady?

|

Lehet, hogy a Batman: Arkham játékokkal közkedveltté vált csapat nem áll meg Supermannél.

Hirdetés

Egyelőre minden, amit a Rocksteady következő projektjéről hallottunk, csak pletyka, de abban egész biztosak lehetünk, hogy a DC karaktereire épül. 

Hirdetés

Többfelől hallottuk már, hogy Superman áll majd a középpontban, de lehet, hogy a játék a teljes Igazság ligáját felvonultatja. Egy 4chanen (és az internet még néhány pontján) felbukkant poszt szerint 2019 elején fogja bejelenteni a csapat az új játékát, melynek Justice League: Crisis, New Crisis, vagy Infinite Crisis lesz a neve. A justiceleaguecrisis.com-ot már levédette a Warner Bros. Valószínűleg már csak a következő konzolokra, a PlayStation 5-re és a Scarlett kódnéven emlegetett új Xboxra fog megjelenni, illetve PC-re. Állítólag a gépeket is 2019 elején leplezik majd le, de a Microsoft pár részletet már idén elárulhat.

Egyedül és kooperatívan is játszhatjuk, Supermant, Batmant, Wonder Womant, Flasht, Zöld Lámpást, Cyborgot vagy Aquamant irányítva. Bejárhatjuk Metropolist, Gothamet, Keystone-t, és DLC-knek köszönhetően (amiből nagyon sok lesz, és új hősöket is hozhatnak) talán más városokat is. Egyenként akkorák lesznek, mint az Arkham Knight Gothamje.

A poszt szerint mindegyik hős még karrierje elején jár, mikor bekapcsolódunk a történetbe. A főellenség Starro lehet, aki felbukkant az Arkham Knight Batgirl DLC-jében.

Mindez csak pletyka, semmi nem mutat arra, hogy az infóknak van valóságalapja, de el tudjuk hinni, hogy igaz, amit a posztoló állít. Tudnánk örülni. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)