Hirdetés

A Rocksteady jövőre leránthatja a leplet következő játékáról

|

Pletykák szerint ha nem is hamarosan várható, de azért belátható távlatba kerül a nagy bejelentés.

Hirdetés

Hosszas várakozás után lehet, hogy jövőre tényleg hallani fogunk valamit a Batman: Arkham széria készülő projektéről. Azért még óvatosan a pezsgőbontással.

Hirdetés

A felröppent pletykák szerint 2019 elején, de legkésőbb a jövőévi E3 alatt leleplezésre kerül a Rocksteady következő játéka, amire már piszkosul ki vannak éhezve az Arkham játékok rajongói. A forrás alapvetően nem feltétlen a legmegbízhatóbb, hiszen a videojátékokkal foglalkozó Resetera.com fórumán, egy szabadúszó fejlesztő hintette el a következőt:

Van valami, amit be fognak jelenteni [a Rocksteady] vagy 2019 első negyedévében, vagy az E3 idején, mindez a megcélzott mérföldkövektől függ.

Ez önmagában talán kevés lenne, ám a hónap elején felröppentek olyan hírek, miszerint a Rocksteady új alkalmazottak jelentkezését várja közösségi feladatok terén, ami könnyen jelentheti azt is, hogy egy nagyszabású bejelentésre készülnek. Olyasmit is suttogtak, hogy akár már decemberi Game Awardson megtörténhet a bejelentés, ami nem lenne váratlan abból a szempontból, hogy a Batman: Arkham City-t is egy ilyen eseményen mutatták be korábban.

Mindenesetre mi, rajongók a várakozáson kívül nem sokat tehetünk. Az igazán nagy kérdés az, hogy tényleg a régóta rebesgetett Superman játékot hegesztik a Rocksteady stúdiójában, vagy valami teljesen más készülődik a londoni csapat kezei között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)