Hirdetés

A pletykák szerint a Rocksteady következő játékában Superman lesz a főszereplő

|

Miután a csapat lazán sikerre vitte a Batman nevet most úgy néz ki, hogy az Acélember felé tekingetnek.

Hirdetés

Egy 4chan poszt szerint a Rocksteady éppen arra készül, hogy egy Arkham Asylum szintű sorozatot tegyen le az asztalra, csak ezúttal nem Gotham megmentőjével a főszerepben. Krypton fiára ráférne már egy tisztességes játékfeldolgozás, és úgy néz ki, hogy ezt hamarosan meg is kapja majd a Rocksteadytől. Persze ezt nem először halljuk, de egyre biztosabbak lehetünk benne.

Hirdetés

A pletyka szerint a Game Informer következő számával érkezik majd a hivatalos bejelentés, amiben rengeteg részlet fog kiderülni a játékról. 

"A Game Informer címlap játéka jövő héten fog bemutatkozni. Egy Rocksteady Superman játék lesz. Méretében hatalmas lesz és meg fogtok őrülni a részletektől. Alig várom, hogy lássam a reakcióitokat hölgyeim és uraim."

Nyilván nem 100 százalék, hogy ebből bármi is igaz lenne, de szerencsére csak néhány napot kell várnunk arra, hogy minden kiderüljön. Ti mit szólnátok egy Rocksteady Superman sorozathoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)