Hirdetés

Hétszáz ingyenes játék, ami az őrületbe kerget majd

|

Egy lelkes rajongó évek óta gyűjti a roguelike játékokat, most pedig megosztotta mindenkivel azokat, amik esetében ennek nincs jogi akadálya. Kis frusztrációt valaki?

Hirdetés

Vannak gamerek, akik a mazochizmus határáig szeretik a nehéz játékokat, a műfaj jellegzetességeiből adódóan pedig a roguelike játékok általában a kedvenceik közé tartoznak. Most itt van 700 játék egy csomagban, ami garantált kihívást okoz majd a műfaj rajongóinak.

A véletlenszerűen generált pályák és a permanens halál által jellemzett műfaj ismertebb darabjai is megtalálhatóak a gyűjteményben, mint a Tolkien művein alapuló Angband, a Caves of Qud, a Brogue, vagy a Roguelight, de nem maradt ki a világ egyik legnehezebben megtanulható játéka, a Dwarf Fortress sem. A gyűjteményt egyébként egy gamer állította össze, aki a roguelike-ok hatalmas rajongója, és 2008 óta mindent beszerez, amire csak rálel a neten.

A torrentet, ahonnan letölthetitek ezt a rengeteg, nagyon gonosz játékot, azért ajánljuk nyugodt szívvel, mert kivétel nélkül ingyenes, vagy nyílt forráskódú játékokról van szó (korábban demók is szerepeltek a csomagban, de ezek végül kikerültek).

Ha nem riadtok vissza a kihívástól, ezen a linken találjátok a torrent elérési linkjeit és a játékok teljes, és nem túl rövid listáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)