Hirdetés

Már lehet jelentkezni a Ubisoft következő játékának alfájára

|

Ha mindig is görkoribajnokok akartatok lenni, akkor itt a lehetőség!

Hirdetés

Sokan meglepődtek, amikor a tavalyi E3-on kiderült, hogy a Ubisoft egy free-to-play, csapatalapú, PvP-re fókuszáló sportjátékkal készül, amelyben a labdázással keresztezik az amerikai filmekből is ismert roller derby-t, vagyis egy ovális pályán görkorcsolyázhatunk majd nem éppen nyugdíjas tempóban. Hamarosan kipróbálhatjuk, hogy milyen élmény ez.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy március 11. és 23. között zajlik majd a Roller Champions zárt alfája. A tesztelés PC-n, Uplay-en keresztül zajlik majd, az érdeklődők pedig már regisztrálhatnak a hivatalos honlapon. Akikre rámosolyog a szerencse, azok kapni fognak egy emailt és március 9-től már előtölthetik a játékot, ráadásul két, Uplay-fiókkal rendelkező barátjukat is meghívhatják majd, hogy kipróbálják a Ubisoft mókáját. Noha az elért eredményeket nem lehet majd továbbvinni a teljes játékba, azonban a résztvevők kapnak egy felszerelést, amit már a teljes változatban is használhatnak. Mivel a tesztelőkre nem vonatkozik semmilyen titoktartási fogadalom, mindenki szabadon streamelheti a görkorizását. 

A tesztelés során kipróbálható lesz a Chichen Itza nevű aréna, a karakterkészítés és testreszabás, a pálya különböző elemei, a különböző csapatmozdulatok és egyéni akciók is. Ebből a gameplay trailer ad ízelítőt: 

A Ubisoft megosztotta az alfához szükséges gépigényt is, ami a következőképpen alakult: 

Roller Champions alfa minimum gépigény:

Op. rendszer: Windows 7
Processzor: 2.5GHz 4 magos
Videokártya: NVIDIA GTX 970/AMD Radeon 390
Memória: 8GB RAM
DirectX: 11

Roller Champions alfa ajánlott gépigény:

Op. rendszer: Windows 7
Processzor: 3GHz 8 magos
Videokártya: NVIDIA GTX 1060/RX580
Memória: 8GB RAM
DirectX: 11

Egyelőre nem tudni, hogy a Roller Champions mikor jelenik meg pontosan, de a PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)