Hirdetés

Ronda vámpírok, de szép helyszínek láthatók a Redfall új előzetesében

|

A Redfall sztorija mellett a játékmenetéből is mutat új pillanatokat a ma kiadott trailer.

Hirdetés

Május 2-án jelenik meg a Bethesda következő akciójátéka, az Arkane Austin műhelyében formálódó Redfall, amit már csak azért is érdemes lesz kipróbálni, mert megjelenése napján bekerül a Game Pass kínálatába - aki nem akar érte teljes árat fizetni, nem lesz erre kényszerítve. Többször láthattuk már a játékmenetet, azt is tudjuk, hogy vámpírokkal kell felvennünk a harcot egyedül vagy barátainkkal együtt, de a történetről eddig nem sokat árultak el - igaz, nem is ez fogja emlékezetessé tenni az élményt.

Az események középpontjában egy titkos, halhatatlanságra vágyó szervezet, az Aevum áll, aminek ténykedései Redfall városának pusztulásához vezettek.

Hirdetés

A játékosok utánajárhatnak, hogy pontosan miért és hogyan lepték el vámpírok a térséget, milyen titkokat rejt a szervezet múltja, és persze elintézhetnek mindenkit, aki útjukat akarja állni eközben. Az előzetes jó adag játékmenetet is mutat, nézzétek meg, segíthet eldönteni, nektek való-e vagy sem.

Mivel az Xbox Game Studios egyik csapata dolgozik rajta, csak PC-n és Xbox Series konzolokon lesz játszható, de a két platform játékosai vegyülhetnek egymással.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)