Hirdetés

Rossz helyre nyúlt a NovaLogic

|

Már itthon is mindenki féli a BSA (Business Software Alliance) nevét. Itt egy újabb eset, ami okot adhat erre. A szervezet hétszáz vállalatnál tartott ellenőrzéseket az elmúlt hónapokban. Ezek közé a játékfejlesztő és -kiadó stúdiók is bekerültek. Bejelentették, hogy Los Angeles környékén öt nagyvállalatot büntettek meg összesen félmillió dollár pénzbírságra. Ezek egyike a Delta Force játékot is fejlesztő NovaLogic. Őket 153 ezer dollár megfizetésére kötelezték, mert mint kiderült, termékkulcs nélküli Adobe, Apple, Autodesk, FileMaker, Macromedia, Microsoft, és Symantec alkalmazásokat futtattak a cég számítógépein. Szóval nem kispályáztak. A vállalat szóvivője nyilvánosan bocsánatot kért, a BSA pedig felbuzdulva egy amolyan nyereményjátékot hirdetett. Aki december 15-ig jó tippeket ad nekik, hogy mely cégeknél érdemes még kutakodni, akár ötvenezer dollár jutalom is ütheti a markát. Ez az akció állítólag Európára is érvényes.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)