Hirdetés

Rossz hírt közölt a Ubisoft a PC-sekkel a Star Wars Outlaws és az Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán

|

Nehéz helyzetbe kerülnek azok a játékosok, akik minden körülmények között ragaszkodnak egyik vagy másik nagy piactérhez.

Hirdetés

Önmagához képest látványosan alulteljesített a Ubisoft az elmúlt egy-másfél évben, elmaradtak a nagy sikerekről, sokmilliós eladásokról szóló beszámolók. Sürgősen szüksége volt tehát az Yves Guillemot és családja által alapított és vezetett kiadónak valamire, amit el lehetett adni (PR)győzelemként. Erre a június 12-én lezajlott Ubisoft Forward tűnt a legalkalmasabbnak, és a franciák bizony nem okoztak csalódást.

Egyrészt megbizonyosodhattunk afelől, hogy a Mirage-zsal ha csak egy epizód erejéig, de visszakanyarodik az Assassin's Creed széria a gyökereihez, másrészt kiderült, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora tulajdonképpen egy sci-fi Far Cry, harmadrészt pedig bemutatkozott (és azonnal felkerült a legjobban várt címek listájára) a Star Wars Outlaws.

Hirdetés

Az utóbbiak már elkerülik az előző konzolgeneráció tagjait, kizárólag PS5-ön, Xbox Series X-en, Series S-en, valamint PC-n játszhatunk majd velük, ám - és most kapaszkodjatok meg - a két legnagyobb piactéren hiába is keresnénk, ugyanis jelen állás szerint sem a Steamen, sem az Epic Games Store-ban nem lehet majd megvásárolni őket. A PC-s verzió egyetlen beszerzési forrása a Ubisoft Connect marad.

Érdekes egyébként, hogy a The Crew Motorfestet, valamint az Assassin's Creed Mirage-t az Epic Games Store virtuális polcáról is leemelhetjük majd. Emiatt nem zárható ki, hogy idővel bővülni fog a piacterek köre, és akár még a Steamre is felkerülnek a Ubisoft játékai.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)