Hirdetés

Rövid kedvcsinálóval indult el a Disney+ magyar Facebook oldala

|

Érdemes lesz feliratkozni a Disney+ újdonságai iránt érdeklődőknek.

Hirdetés

Napra pontosan két hónap múlva, június 14-én startol el hazánkban is a Disney+, melynek kínálatában akkor már rengeteg régi és új filmet, sorozatot fogunk megtalálni, az Obi-Wan Kenobi egyes részeit például a premier napján nézhetjük. Ennek örömére elindult a magyar Disney+ Facebook oldal, ahova hírek, trailerek, kapcsolódó tartalmak érkeznek majd rendületlenül.

Rögtön egy rövid teaser is felkerült, melyben számos film és sorozat egy-egy pillanata megjelenik.

Hirdetés

Ez ugyancsak megerősíti, hogy a The Mandalorian itthon A mandalóri néven lesz nézhető, illetve az is kiderült, hogy a The Walking Dead mind a 11 évada elérhetővé válik majd.

A Disney+ előfizetés ára egy hónapra 2490 forint lesz, egy évre pedig 24900. A kínálatban a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic tartalmai is szerepelni fognak, részben magyar szinkronnal vagy felirattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)