Hirdetés

Rövidesen vadonatúj játékot jelent be az Epic Games

|

A 2011-es Game Developers Conference egyik slágertémájának szánják az új projektet, ami nem egy korábbi játékuk folytatása.

Hirdetés

Beindult rendesen az Epic Games, hiszen jövőre legalább két játék is érkezik tőlük, illetve lengyel leányvállalatuktól. A Cliff Bleszinski vezette észak karolinai stúdió a Gears of War 3 tökéletesítésén buzgólkodik, míg a varsói People Can Fly a Bulletstorm utolsó simításait végzi.



A kicsit is előre tekintő emberekben azonban joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi lesz később, talán egy újabb Gears of War, esetleg sorozattá növi ki magát a Bulletstorm (Bleszinski szerint garantáltan), netalán kezdenek valamit több év kihagyás után az Unreal és az Unreal Tournament címekkel is? Nem tudni, vélhetően igen, ám a 2011. február 28. és március 4. között megrendezett Game Developers Conference keretében egy vadonatúj IP (szellemi termék) bemutatására kerül sor. Az új projekten a Prototype vezető dizájnere, Eric Holmes dolgozik egy csapattal, s bár az ötlet Bleszinski fejéből pattant ki, már teljes egészében Holmes játékává alakult át - derül ki az EGM legfrissebb számából.

Vajon az új játék is hasonló lesz?




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)