Hirdetés

Rövidfilmek a horror nagyjaitól Xbox Live-on

|

A Microsoft szponzorálásával ingyenesen letölthető rövidfilmeket készítenek a horror legnagyobb alakjai Xbox Live-ra.

Hirdetés

A horror nagymesterei most megmutatják, hogy más stílushoz is remekül értenek: a Microsoft felkérésére hamarosan komédia kategóriában mozgó, ingyenesen letölthető és megtekinthető exkluzív rövidfilmeket készítenek az Xbox Live felhasználó számára. A James Gunn (Dawn of the Dead) és Peter Safran (Scary Movie, Meet the Spartans) ötletein alapuló alkotásokért nem kisebb rendezőgárda lesz felelős, mint James Wan (Saw, Death Sentence), David Slade (30 Days of Night, Hard Candy), James Gunn, Lucky McKee (May, The Woods), Andrew Douglas (The Amityville Horror) és Marcus Nispel (The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th). Az ötlet jó, a kezdeményezés dícséretes, a Comic-Con keretein belül pedig ízelítőt is kapunk abból, mire számíthatunk az év végén érkező rövidfilmektől.

 

 

holtak.jpg
Holtak hajnala
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)