Hirdetés

RSS olvasóval bővült a Google

|

A Google Labs egy újabb funkcióval bővítette szolgáltatásait, ez pedig a Google Reader. Keressünk híreket gyorsan, aztán olvassuk őket kényelmesen! A reader.google.com címen elérhető szolgáltatást csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe, vagyis szükség van egy gmail-es felhasználónévre - azt pedig csak meghívásos alapon lehet szerezni. Ezt követően egy némileg kibővített kereső felületen találjuk magunkat, ahol ugyanúgy lehetőségünk van mindenféle tartalomra keresni - csakhogy ez esetben csak olyan oldalakat pásztáz a keresőmotor, amelyeken RSS szolgáltatás is van. Az RSS (Really Simple Syndication) arra szolgál, hogy az egyes weboldalak frissített tartalmairól anélkül értesülhetnénk, hogy el kellene oda látogatni. Ez különösen híroldalak esetében előnyös, főleg, ha több helyről szeretnénk gyűjteni információkat. Miután megtaláltuk a Google Reader segítségével a számunkra fontos oldalakat, azokat felvehetjük egy listára, amit tetszőlegesen állíthatunk össze. Bármikor visszajöhetünk ide, miután beléptünk a gmail-es kódunkkal és így egyszerűen és gyorsan tájékozódhatunk a listánkon lévő oldalak frissítéseiről.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)