Hirdetés

Jó vagy a Rubik kockával? Rakj ki egy szobát

|

Ez az ingyenesen letölthető logikai játék komoly próbatétel minden Rubik rajongónak.

Hirdetés

A Rubi's Room indításkor teljesen szétszed egy szobát. De annyira, hogy az ágy két darabban lesz, a kávézó asztalon a csésze szétesik, és még a gitárhúrok sem ússzák meg. A mi dolgunk, hogy rendbe forgassunk mindent.

A Toco Games apró csodája ingyenesen letölthető és tekintve, hogy az egész van vagy 175mb, eltart kb. egy percig, mire leér. Utána csak meg kell nyomni az exét, és lehet is rakosgatni.

A bal egérgomb nyomva tartásával lehet elforgatni egy sort, és az egérgörgő lenyomásával lehet forgatni a kamerát. Könnyű módban van még annyi segítségetek, hogy a jobb egérgombbal lehet mozgatniaz elemeket a csempéjükön.

Sok sikert mindenkinek, és írjátok meg kommentbe, hogy hány forgatásból hány pontot sikerült összeszedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)