Hirdetés

Runaway 3: A Twist of Fate - Új képek

|

A trilógia záró epizódjában kalandjaival együtt Brian Basco földi pályafutása is véget ér.

Hirdetés

Elvileg, ugyanis a Runaway 3: A Twist of Fate alcíme olyan váratlan fordulatot jósol előre, amin vagy nagyon meglepődünk majd, vagy épp ellenkezőleg, már most ki tudnánk találni.



A sztori egyébként Brian temetésével kezdődik. Barátnője, Gina visszaemlékezéseiből rakhatjuk majd össze a rejtélyes ügy mozaikdarabkáit, ugyanis hősünk állítólag megzavarodott, majd megölt valakit, amiért elmegyógyintézetbe zárták és kényszergyógykezelésnek vetették alá. Hogy innen milyen események vezettek Brian haláláig - már ha valóban meghalt -, elvileg még az év végén kideríthetjük.
Érdekességként megemlíteném még, hogy a sorozat történetében először a Runaway 3: A Twist of Fate teszi lehetővé, hogy a bájos Ginát irányítsuk.

Van ám több is, a galériában!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)