Hirdetés

Rune gépigény - ilyen vas kell a vikingeknek

|

Bár a Prey 2 nem készült el, a Human Head Studios nem tűnt el, hanem a skandináv világban játszódó, nyílt világú RPG-jén dolgozott, amelyről most kiderült pár fontos részlet.

Hirdetés

Legutoljára januárban hallottunk a Human Head Studios nyílt világú vikinges projektjéről, akkor a pre-alpha trailer alapján vonhattuk le a következtetést, hogy ez a játék bizony pompásnak ígérkezik. A készítők végre fellőtték a steames honlapot is, amelyről számos fontos információt megismerhettünk.

Hirdetés

Noha pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, az kiderült, hogy a Rune (a Ragnarokot elhagyták a címből) Early Access változata szeptemberben fog elrajtolni és várhatóan egy éven keresztül tartózkodik majd ebben a stádiumban, de a fejlesztők terve szerint az ára a korai hozzáférésből kilépve sem fog változni. Az Early Access verzió során a PvE és PvP szerverek biztosítják majd, hogy belekóstolhassunk a játékmenetbe, számos tárgy és küldetés fog a rendelkezésünkre állni, de természetesen a készítők a visszajelzések alapján bővítik és csiszolják majd a játékot. 

A korai hozzáférést bejelentő látványos trailer mellett megkaptuk a hivatalos specifikációkat is, nézzétek csak: 

Rune gépigény

Rune minimum gépigény:

Operációs rendszer: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Processzor: Intel Core i3-4340/AMD FX-6300
Memória: 8GB RAM
Videokártya: NVidia GeForce 760/AMD Radeon HD 7850
Szabad hely: 25 GB

Rune ajánlott gépigény: 

Operációs rendszer: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Processzor: Intel Core i5-4590 / AMD A-10
Memória: 8GB RAM
Videokártya: nVidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 470
Szabad hely: 25 GB

Amint többet is megtudunk a PC-re készülő Rune-ról, jelentkezünk. Nálatok nem lesz gond a játék futtatásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)