Hirdetés

Runes of Magic - Elrajtolt az ingyenes MMORPG

|

Fogadja felhasználóit az ingyenes játékmenettel operáló Runes of Magic masszívan multiplayer online szerepjáték világa.

Hirdetés

Decemberben ízelítőt kaphattunk a tajvani fejlesztők munkásságát dicsérő Runes of Magic képzeletbeli világáról, benyomásainkat egy részletes bétateszt formájában tavaly olvasóközönségünk rendelkezésére bocsájtottuk. A Runes of Magic nyilvános bétatesztjére legalább félmillión voltak kíváncsiak, feltételezéseink szerint támogatói száma hamarosan jelentősen megszaporodik, ugyanis a Frogter Interactive elkészült a végleges verzióval, melyet bárki ingyenesen kipróbálhat. Nem csak kipróbálhat, hanem teljes egészében megkaparinthatja, mint korábban említettük teljesen ingyenes, szó sincsen közönségcsalogató, időkorláthoz kötött marketingfogásról. Az eredeti verziót fejlesztő Runewaker Entertainment nem leplezte, hogy World of Warcraft és EverQuest vérvonalakat követve készítenek MMORPG alkotást, így a Runes of Magic környezete és játékmenete formabontó featúráktól mentes. A hivatalos oldalon megtalálhattok minden fontos információt és letöltést.

runes-of-magic.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)