Hirdetés

Runes of Magic - eseménysorozat indul holnaptól

|

A Runes of Magic világában nemsokára új eventekben vehetnek részt a játékosok.

Hirdetés

A The Revenge of the Zurhidon névre keresztelt eseménysorozat holnaptól veszi kezdetét, mikor is a régóta hallgatásban lévő The Zurhidon újra sanyargatni kezdi Taborea békés népét. A Frogster heti forgásban szórja majd az izgalmas eventeket a Runes of Magic világába.

Minden héten egy nap pontban 20:00-kor a The Zurhidon megtámad egy adott európai szervert, s amellett, hogy saját fizikai erejüket is használják, különböző démonokat idéznek meg. A játékosok összefogásával sikerülhet csak visszaszorítani őket, azonban a sötétség ereje néha meglepetésként érhet. Egyszerre két fronton támadnak, úgyhogy nem lesz unalmas visszaszorítani őket. A Runes of Magic egyértelműen az egyik legjobb MMO amit találhatunk, ez az event lesz az eddigi legizgalmasabb, amivel találkoztam. Új képek a galériában találhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)