Hirdetés

Runes of Magic - Secret of the Goblin Mine

|

Jó cucc ez a Runes of Magic, ingyenes, mégis klassz - és sűrűn kapja a patcheket és továbbfejlesztéseket is.

Hirdetés

Már itt van hamarosan a Runes of Magic: Secret of the Goblin Mine, a legújabb ingyenes kiegészítő.

Egy jó nagy patch érkezik most, amely a Goblin bányák titkaiba avat majd be minket. Egyrészt maguk a goblin bányák lesznek a fő attrakciói a kiegnek, másrészt több epikus fegyver is bekerül, és lesz egy új minijáték is.

A Runes of Magic : Secret of the Goblin Mines megjelenési időpontja július 28.

A Goblin Mine egy szóló dungeon, amelyet 30 perc alatt kell teljesíteni - három feladatot kell végrehajtani a bányában. Akinek nem sikerül, vagy meghal, naponta csak egyszer próbálkozhat. Akinek sikerül, az ritka páncél recepteket és kézzel craftolt objecteket találhat a dungeon végén a ládákban. Két új cím is lesz, az egyik természetesen a "Goblin Hero".

A bányával egy időben egy epikus fegyver-küldetés is bekerül a játékba - egyike lesz a legkeményebb és legnehezebb küldetéseknek az egész játékban. Természetesen az erőfeszítés megéri majd. Azok a játékosok, akik legyőzik Taborea legkeményebb ellenfeleit, a küldetés végén jutalomként legendás fegyvereket kapnak majd.

Még egy fontos újdonság, hogy ezentúl a játékosok növényeket ültethetnek és gondozhatnak otthonaikban. A magok és a cserepek eltérő minőségétől függ a végeredmény. Aki rendszeresen öntözi és gondozza növényeit az 3-7 napon belül betakaríthat. Ha nem figyelünk oda a növényekre, akkor elszáradnak néhány nap után. Amint a növények megnőttek, megjutalmazzák a játékost. Egy ritka alapanyag is termelhető lesz majd így.

 

A Galéria első 5 képe a növénytermesztést mutatja meg, míg a többi 6 a Goblin Mineba kalauzol el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)