Hirdetés

Runes of Magic - tombol a Hópehely fesztivál!

|

Ahogy azt ilyenkor kell, a jobb MMO-kban is megünneplik a Karácsonyt - még ha nem is ezen a néven. S itt jó sokmindent lehet nyerni!

Hirdetés

Itt van például a Runes of Magic, az egyik vezető ingyenes, mikrotranzakciós MMO, amelyben például Hópehely fesztivált tartanak.

Próbáljuk csak összeszedni, ez miből is áll. Elsőként itt van a szokásos, éves Bake'n'Make verseny. Ennek az a lényege, hogy saját kezeitekkel kell elkészíteni valamit (bármit) amely a Karácsony szellemét hordozza és megtalálható a Runes of Magic világában. Lehet varrni, horgolni, rajzolni, sütni - az a lényeg, hogy saját kezeddel készítsd el és legyen benne Runes of Magic tartalom is ( a tavalyi verseny indulói - példaként ). fotózd le a mestermunkádat, mentsd el a PC-den, mint JPG, PNG vagy GIF és ennek az oldalnak a segítségével küldd el a Runes of Magic embereinek. A pályázat díjai:
1. díj: 1x Shuttle XPC-SG41J1 Barebone-PC!
2. díj: 1x Asus O!Play Air HDP-R3 Media Player
3. díj: 1x ROCCAT Kova Pure Performance Gaming Mouse
4. díj: 1x ROCCAT Apuri USB Hub inkl. Maus Bungee
5. - 10. díj: 5x Steelseries Siberia v2 Full-Size Headset
11. díj: 1x ROCCAT Vire Gaming Headset
12. díj: 1x special two player mount: Snow white War bear mount (permanent), Refining Package
13. díj: 1x special two player mount: Snow white War bear mount (30 days), Adventurer Package
14. díj: 1x Master's Weapon Package
15. díj: 1x Perfect Experience Package
Beküldési határidő 2011 Január 4.

Lássuk, mi van még? A Hópehely Fesztivál alatt speciális napi küldetéseket lehet megoldani, amelyek az otthoni dekorációhoz adnak jutalmakat - sőt, egy hatalmas karácsonyfa magjait is megkaphatjuk.

December 22-ig egy furcsa, zöld lény bukkan fel Taboreában véletlenszerűen, hogy tönketegye a Hópehely fesztivált. A goblint meg kell találni és ki kell hívni egy duelre - ez esetben a játékosok részt vesznek egy 1000 Eurós sorsolásban. Sőt, azok, akik megtalálták egy új mountot is kapnak, a kétszemélyes Bunga of Damnationt. Pletykák szerint a goblin leginkább délután 2 és 3, illetve 7 és 8 közöt szeret előtünni. A Facebook és a Twitter  segíteni fog megtalálni a goblint, aki 22-én az 1 vs. 1 Arénába is ellátogat majd.

A Storeban speciális tárgyakat lehet kapni ma estéig: Plus 12 Refining gems, Advanced Bind Lifters, Attribute-Purifying Stones. S mivel a Karácsony legfőképp azért csodás, mert adni jó, egy Attribute-Purifying Stone vételekor jár egy ingyen talnt orb, míg egy Advanced Bind Lifter megvásárlását ingyenes Universal Potionnal jutalmazzák. Ez az akció ma délután 5-ig tart és a "Special offers" fülecske alatt található meg.

Jó kalandozást Taborea földjén!

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)