Hirdetés

Runes of Magic - új hatfős insta

|

Egy új instával gazdagodik az ingyenes Runes of Magic világa, mindannyiunk nagy örömére.

Hirdetés

A The Elven Prophecy indulása után sem áll meg az élet a Runes of Magic háza táján, így az Autulia Volcano zóna mellett megjelenik egy új pályarész, melyet Cave of the Water Dragon néven ismerhetünk majd, s egy hat fős instát foglal magában az ötvenötös szint fölöttiek számára.

Az insta bejárata a Throne of the Water-en keresztül található, Weeping Coast területén. A küldetés során az elemi anyagokból álló Polython teleportálja Zanordoth, a Water Dragonok (Vízsárkányok) ősi királyának tróntermébe a játékosokat. Zanordoth őrült fia, Lytfir felébredt hosszú álmából, ám apja a barlang legsötétebb rejtekére küldte őt, mert megszegte az emberekkel kötött szövetséget. Most a játékosokra vár a feladat, hogy visszaküldjék a gonosz sárkányt a halálba, ehhez pedig az insta különböző részeiről kell összegyűjteniük a szügséges soul essence-eket. Ez nem lesz könnyű, mert erős elementek védik azokat. Ha az essence-ek megvannak, akkor kapnak egy kristálygömböt Zandorothtól, ami segítségükre lesz Lytfir elpusztításában. A galériában öt új képet találtok a dungeon-ról, alant pedig a bejelentéshez érkezett videót látjátok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)