Hirdetés

RuneScape - 13 év után itt az első kiegészítő

|

2001-ben jelent meg a még mindig népszerű ingyenes MMORPG, a RuneScape első kiadása, de kiegészítőt a mai napig nem kapott. Na de most.

Hirdetés

A Jagex hosszú jövőt remél a RuneScape-nek, vagy ahogy tavaly július óta emlegethetjük, a RuneScape 3-nak, és a játékosokat mi mással lehetne megfogni, mint még több tartalommal?

A The Lost City of the Elves kiegészítő az elf városba, Prifddinasba visz minket, ami a játék legnagyobb városa lesz, és többszáz órányi újdonságot kínál, köztük egy új kampánnyal és új minijátékokkal. Egyúttal a 2002-ben megkezdett Elf Quest kampányt is lezárja, ami utoljára 2009-ben, a Within the Lighttal folytatódott. „A Lost City of Elves megjelenése mérföldkő ezen kiemelkedő játék történetében. Többszázmillió játékos érdeklődödtt a játék iránt az elmúlt 13 évben, és rengetegen várják már ezt a várost.” - nyilatkozta David Osborne, a játék vezető narratíva-tervezője. A RuneScape továbbra is ingyenesen játszható, és a magasabb szintű játékosok már ma elindulhatnak Prifddinas irányába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)