Hirdetés

RuneScape 1 millió előfizetővel

|

A Jagex fejlesztői végre anyagilag is biztonságban tudják a RuneScape névre keresztelt MMORPG játékot.

Hirdetés

A külön telepítést nem igénylő, böngészőben játszható RuneScape ingyenesen is játszható, azaz havidíj mentesen lehet bebarangolni a készítők által kreált, virtuális világot. E mellett azonban van egy 5 dolláros előfizetéssel elérhető csomag, amivel rengeteg extra szolgáltatáshoz férhetnek hozzá a játékosok (például: különleges küldetések, nagyobb térkép, stb...). Ezen felhasználóknak a száma átlépte az 1 milliós határt, így a projekt szépen menetel a felé, hogy újabb sikerjátékként jegyezzék a történelem könyvek. Az összességében 9 millió játékossal büszkélkedő MMORPG elsősorban Amerikában, Angliában, valamint Ausztráliában rendelkezik nagyobb előfizetői táborral, ám hamarosan elkészül a német nyelvterületekre szánt változat is, amivel újabb, az angol nyelvvel hadilábon álló, német játékosok számára lesz elérhető a program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)