Hirdetés

Telefonokra költözik a legendás RuneScape

|

Ráadásul a játék klasszikus és felújított változatával is játszhatunk majd utazás közben.

Hirdetés

A 2001-ben megjelent MMORPG csoda még ma is aktív játékosbázissal rendelkezik, és ugyan a Jagex azóta már kiadott egy modernebb változatot, sokan inkább a régi verziót preferálják. Most azonban jó hír érkezett a rajongótábor mindkét felének: a RuneScape hamarosan elérhető lesz mobil eszközökön is.

Hirdetés

Az Old School RuneScape a játék 2007-es verzióján alapul majd, és a tervek szerint már idén télen elérhető lesz, a modern RuneScape pedig értelemszerűen a 2016-ban kiadott változat mobilos portja, de az csak jövőre érkezik. Fontos megjegyezni, hogy ezek nem különálló verziók, tehát mindkét játék esetében beléphetünk már meglévő fiókjainkba, és folytathatjuk a PC-n megkezdett kalandot.

Ha be szeretnétek szállni a telefonos változatok tesztelésébe, akkor az old schoolra itt, a modernre pedig itt tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)