Hirdetés

R.U.S.E. - Az első gameplay videó

|

Pszt! Rádiócsend! Avagy hogyan lehet megtévesztő trükkjeink közül pont a rádiócsenddel meglepni az ellenséget.

Hirdetés

Az Ubisoft különc RTS-éről nem is oly rég már olvashattatok egy kimerítő előzetest itt a GSO-n, de azért általánosságban elmondható, hogy az ember jobban hisz a szemének. Az eddig megjelent képek egy valóban különleges stratégia eljövetelét jelzik, ám mi azért egy kis ingame csetepaténak jobban örülnénk.

Tessék, csak kérni kellett! Már körünkben van a R.U.S.E. első, ingame jelenetekből felálló mozgóképes ízelítője, amelyben az egyik készítő magyarázza a játék tulajdonságát, azon belül is a megtévesztés egyik eszközét, a rádiócsendet. Monte Cassino ostroma erre pont kapóra jön, ami alatt végre láthatjuk, hogyan is néz ki mozgás közben a sokat emlegetett IrisZoom technológia. Impozáns!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)