Hirdetés

R.U.S.E. - Magyarított játékmenet videó

|

Az Ubisoft újszerű RTS-e majdhogynem sikerre van ítélve, s most a magyarul feliratozott R.U.S.E. gameplay videókban erről meg is győződhetünk.

Hirdetés

Bár az RTS műfajától az utóbbi években valahogy elpártoltam, olyan (számomra) klasszikusok kedvéért mint mondjuk a Seven Kingdoms, Medieval: TW vagy a Sudden Strike még mindig hajlandó vagyok leülni a gép elé. A manapság nyakra-főre érkező második világháborús stratégiák tengerébe inkább most nem merülnék bele, helyette viszont a valamelyest a jövőbe tekintve ismét felhívnám a figyelmet a R.U.S.E. gyöngyszemére.

Azt tudjuk, hogy a R.U.S.E. megjelenésében és játékmenet terén is újítani próbál, s igyekszik olyat adni, amit eddig még semelyik másik RTS sem. Kétlem, hogy szimulátori magasságokba repítené a háború hadműveleteit; erre szerintem senki ne számítson. Helyette viszont törhetjük a fejünk, hogy miként szeretnénk túljárni az ellenség eszén. Hiszen a R.U.S.E. -ban minden e körül forog. Fortély, csel és trükkök százai. Itt nem az tiporja sárba az ellenfelet, aki több nyersanyaggal több katonát gyárt le egy óra alatt, hanem aki átveri, becsapja és megtéveszti a másikat. A póker ihlette játék most egy régi-új valamint egy teljesen friss kommentált játékmenet videóban mutatja meg a bájait, amelyet némi plug-in huzavona után végül sikerült magyar felirattal is ellátni. R.U.S.E. magyarított gameplay videó, valamivel alant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)