Hirdetés

Ryan Gosling elárulta, melyik Marvel karaktert alakítaná szívesen

|

Miután felröppent a pletyka, hogy ő lehet Nova, a színész tisztázta a dolgokat.

Hirdetés

Kevin Feige ígérete szerint hamarosan - várhatóan a San Diegó-i Comic Conon - leleplezik, hogy merre tart az MCU jövője, amelyben a már ismert karakterek mellett helyet kapnak olyan hősök és antihősök is, mint a Fantasztikus Négyes, az X-Men, Penge, a Szellemlovas és Nova is. Utóbbi kapcsán folyamatosan felmerülnek pletykák és spekulációk, legutóbb az derült ki az intergalaktikus szuperhőssel kapcsolatban, hogy saját filmet vagy sorozatot kaphat.

Hirdetés

Még ennél is frissebb fejlemény, hogy a casting kapcsán most éppen Ryan Gosling neve került elő, aki éppen a Barbie filmet forgatja Margot Robbie oldalán. Az ismert bennfentes és podcaster, Josh Horowitz azonban Twitteren árulta el, hogy beszélt a színésszel, és Gosling a következőket mondta:

"Ryan és én tegnap beszélgettünk a Nova-pletykákról, amelyekről azt mondta, hogy nem igazak. DE ma reggel Ryan azzal keresett meg, hogy van egy szuperhős, akit el akar játszani... GHOST RIDER."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze korábban nem egyszer volt már olyan, hogy egy színész látványosan tagadta a Marvelhez való csatlakozását (elég csak Andrew Garfieldra Pókemberére vagy Tatiana Maslany She-Hulkjára gondolni), de Gosling Szellemlovasként való castingolása sokkal izgalmasabbnak tűnik, mintha Novát alakítaná.

Csakhogy Goslingnak komoly konkurenciával kell szembenéznie ezen a fronton, hiszen a The Walking Deadből és a Death Strandingből is ismert Norman Reedus kampányol erőteljesen a szerepért, valamint ott van többek között a közönség által favorizált Keanu Reeves és a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben már az antihős egyik változatát megformáló Gabriel Luna is. 

Ti örülnétek a Ryan Gosling-féle Szellemlovasnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)