Hirdetés

Ryzom Ring megjelenési időpont bejelentés

|

A kicsit furcsa világú, de sikeres Ryzom nevű MMORPG új, ingyenes kiegészítőt kap Ring néven.

Hirdetés

A megjelenés pontos időpontja október 3.-a, azonban a már azt megelőző két héten is előzetesen fel lehet mérni, mire lehet képes a Ring, hiszen a fizetős játékosoknak már kint lesz a szervereken egy "preview" változata. Ez a kiterjesztés lesz az első az MMO világban, amely küldetés létrehozó eszközöket ad a játékosok kezeibe, amelyekkel bárki készíthet olyan missziót, amelyet más játékos hajt(hat) végre. Az ingyenes, kipróbáló eléréssel (trial account) rendelkező játékosok is használhatják a küldetés-kreátor eszközöket és az ehhez használható lények alap-összeállítását, azonban nem vehetnek részt olyan küldetésekben, amelyeket más játékosok hoztak létre. Maga a kreátor eszköz segítségével hozzáférhet a játékos lényekhez, épületekhez, térképekhez és már létező missziókhoz, hogy újabbakat hozzon létre. Természetesen lehetőség van teljes körű (mindenki által használható), illetve szűk körű (csak bizonyos kiválasztottaknak szóló) küldetések létrehozására is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)