Hirdetés

Érzelmes játék lesz a Call of Duty: Black Ops

|

A Teryarch eddigi legérzelmesebb játékát készítette el

Hirdetés

Dave Anthony rendező szerint a Call of Duty: Black Ops a Treyarch legmeghatóbb és legérzelmesebb játéka lett, amiben az egyik fő cél, hogy minél jobban átérezzük a főhős, Alex Mason megpróbáltatásait, hogy ezáltal azonosuljunk vele.

Már az első jelenetet is úgy komponálták meg, hogy hűsünk küzdelmét látva egyből egy lelki kapcsolat alakuljon ki közte és a játékos között. De nem csak Masonhoz fűzhetünk majd gyengéd érzelmi szálakat. Az érzelem fontos tényező volt a többi játékbeli karakter megalkotásánál is, ám a hozzájuk köthető attitűd már nem egy állandó valami. Ahogy haladunk a játékban, úgy lesz megfigyelhető érzelmi beállítódásunk változása a vissza-visszatérő karakterekhez, ami végül kiadja majd, hogy kivel hányadán állunk a dolgokkal; ki a barát, ki pedig az ellenség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)