Hirdetés

Sabotage - Violette Szabo története

|

Bejelenette Sabotage címmel egy új lopakodós, második világháborús játékot. A fő karakter egy ellenálló és MI6 ügynök Violette Summer, az események pedig egy Violette Szabo nevű egyén történetei alapján zajlanak majd. Célunk behatolni német táborokba Franciaország, Lengyelország és Németország területén és szabotázs-akciókat végrehajtani. A történet írása közben rájöttem, ez nagyon ismerős. Utánanéztem, és kiderült, hogy ez nem is annyira új bejelentés, a játék korábbi címe Sabotage 1943 volt és ugyanaz a fejlesztőcsapat hegeszti azóta is. Ezek szerint azonban az eddigi 2005-ös megjelenés 2006 őszére csúszik át.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)