Hirdetés

Saboteur, bevetésen a frontvonal mögött

|

A Pandemic Studios a Game Informer magazon szerint egy új WWII-es játékon dolgozik, ami játékmenetében alapvetően a lopakodásra épít majd.

Hirdetés

A Saboteur a német frontvonal mögé visz el minket, ahol a francia ellenállás szabotázs küldetésein vehetünk részt. A 2008-ban érkező játék nagy, teljes egészében bejárható világot, valamint a lopakodásra és a rejtőzködésre kihegyezett játékmenetet ígér, ami mellé némi akciót is belecsempésznek majd a készítők. A hangulati tényezőre is hatni akarnak majd a fejlesztők, így a klasszikus filmek mintájára fekete fehérben játszhatunk majd a németek által irányított területeken, ám amint sikerült a küldetés és kellő mértékű rongálást vittünk véghez a német háborús gépezetben az akció hevében színessé válik a világ és az ott élő emberek szimpátiáját is elnyerjük. Egyelőre nincs kiadója a játéknak és az sem tisztázott, hogy pontosan milyen platformra érkezik majd meg a program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)