Hirdetés

Sackboy és társai hamarosan a valóságban is

|

A babzsákfigura hamarosan plüss formájában is megvásárolható lesz.

Hirdetés

Ahogy további Sony címekből is kézzel fogható figurákat készít a Brazier and Co. A plüss Sackboyt azonban nem ők, hanem az Impact International készíti, és nagyon jól néz ki.

Az Impact International kezében van a LittleBigPlanet figurák és a többi jóság forgalmazásának és gyártásának joga Angliában, Írországban és a közel-keleten. A "többi jóság" a következőket foglalja magában: bögrék, táskák, bobbleheadek (ezek az amerikában annyira népszerű rugósfejű bábuk), babzsákfigurák és plüssök. A cuccok októberben kerülnek forgalomba. A PVC figurákat a fent említett Brazier and Co. készíti, akik a God of War, InFamous, MotorStorm, WipeOut, Killzone és Resistance játékok karaktereit használják majd fel alapként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)