Hirdetés

Sacraboar - új RTS a The Games Company-től

|

A The Games Company már készíti új játékát, mely egy izgalmas stratégia lesz, és a Sacraboar nevet viseli.

Hirdetés

A Sacraboar-ban taktikai készségünkre és hatalmas fantasy seregünkre hagyatkozva kell trófeákat gyűjtenünk a fantasztikus "Capture-the-Pig" játékmódban, ahol is értékes tárgyakat kell lopkodni az ellenfél táborából. Köszönhetően az egyedi nyersanyag-menedzsment rendszernek nem kell unalmas órákat tölteni a bonyolult bázisépítéssel, ehelyett azonnal összeverbuválhatod seregedet, hogy megindulj az ellenfél ellen, és legyőzd azt, milyen gyorsan lehetséges.

Ezek mellett szerepjátékos elemekkel is fel van vértezve a Sacraboar, mint például az egységek fejlesztése különböző képességekkel. Több, mint 90 küldetésen, valamint többjátékos versenyeken keresztül bizonyíthatunk. Végre egy újabb olyan stratégia, ahol nem az győz, akinek több egysége van. A játék kizárólag PC-re érkezik, valamikor 2010 elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)