Hirdetés

Sacred 2: Fallen Angel - Dátum és dobozkép

|

Végre kiderült, hogy az Ascaron fantasy szerepjátéka mikor lát majd napvilágot a három különböző platformon.

Hirdetés

A pc-s gyökerekkel rendelkezős sorozat (egy kiegészítő és a fejlesztés alatt lévő második epizód után bizton nevezhető annak) folytatása eleve pc-s projektként indult, s csak később csapódott hozzá előbb a Microsoft, majd a Sony aktuális konzolja is. Nem kis részben ennek is köszönhető, hogy a pc-s rajongótábor már október 2-án kezébe veheti a sikervárományos akció-RPG-t, míg a konzolok tulajdonosai egy hónappal tovább, egészen pontosan november 6-ig kell a türelem erényét gyakorolják. Javaslom a pecázást, nincs is annál jobb alapozás, ha valaki mégsem sorolhatná pozitív tulajdonságai közé a türelmet.

sacred2.jpg

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)