Hirdetés

Sacred 2: Fallen Angel PS3-ra is!

|

Az Ascaron és a Deep Silver közösen rántotta le a leplet a nagysikerű RPG folytatásának PS3-ra hangszerelt változatáról.

Hirdetés

A német fejlesztőcsapat milliós példányszámban értékesített címe (mellesleg korábban teljes játékunk is volt) november 6-án megkapja a maga folytatását. Azt már eddig is tudtuk, hogy a PC mellett Xbox 360-ra is elkészül, azonban arról mostanáig mélyen hallgattak a derék germánok, hogy több mint egy éve folyik a PlayStation 3 tulajdonosoknak örömet szerezni hivatott verzió kódolása.

Sacred 2: Fallen Angel - 20. kép Sacred 2: Fallen Angel - 19. kép Sacred 2: Fallen Angel - 18. kép Sacred 2: Fallen Angel - 17. kép Sacred 2: Fallen Angel - 16. kép



E konzol tulajdonosai drop in/drop out multiplayer megoldásra számíthatnak (max. 4 fő). A karaktereket el lehet menteni, és bármelyik játékmódban használhatjuk őket. PVP-ről és kooperatív hadjáratról sem kell majd lemondanunk, s a PSN hálózata támogatja a folyamatban lévő játékra történő meghívást ill. a különböző rangsorokat is. A fejlesztők már a kezdetektől a konzol képességeihez igazították a kezelőfelületet, s az irányítást is.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)