Hirdetés

Sacred 2 - Tovább késnek a konzolos verziók

|

Elúszott a Scared 2 konzolos átiratainak első negyedévre betervezett megjelenése. Indoklást ezúttal sem kaptunk kézhez.

Hirdetés

A Koch vállalata ismételten elcsúsztatta a Sacred második epizódjának konzolos megjelenését, az asztali rendszereken debütált szerepjáték átiratára 2009 második negyedévéig kénytelenek leszünk türelemmel várakozni. Legutóbb október végén jelentkeztünk konzolos Sacred 2 hírekkel, akkor az idei esztendő első negyedévére ígértük, pontosabban ígérték az Xbox 360 és PlayStation 3 verziót. Csak úgy mint akkor, most sem indokolták a csúszás mögött álló okokat, ilyen esetekben általában a legrosszabbra szoktunk gondolni, reméljük véglegesen nem kell lemondanunk a portokról. A novemberben kiadott PC-s verzióban helyet kapott néhány bosszantó hiba, melyet decemberben egy méretes sebtapasszal orvosoltak. Feltételezhetően a konzoltulajdonosok egy kiforrottabb verzióval számolhatnak - mint említettük - 2009 második negyedében.

sacred2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)