Hirdetés

Sacred II - Milliós rovarírtás

|

A játékot fejlesztő Ascaron komolyan veszi a minőségellenőrzést. 1 millió eurót különítettek el erre a célra.

Hirdetés

Lehet, hogy a Crytek számít Németország elsőszámú fejlesztőcsapatának, ám létezik egy gárda, amelyik évről évre színvonalas, és ami az ő szempontukból még fontosabb, anyagilag is roppant sikeres alkotásokkal ál elő, ez pedig az Ascaron (Port Royale, Tortuga, Darkstar One, Sacred).
Jelenleg minden erejükkel a PC-re, Xbox 360-ra, valamint a legújabb információk szerint PS3-ra is érkező Sacred második felvonásán dolgoznak, s szeretnék elkerülni azt amibe majd minden szerepjáték belerohant az utóbbi években, mégpedig a mindent ellepő bugok tengerét. Ennek érdekében nem kevesebb, mint egymillió eurót kívánnak tesztelésre, minőségellenőrzésre és minőségbiztosításra fordítani. A feladatot az Ascaron állandó partnere, a minőségbiztosításra specializálódott Quality Four látja majd el.

sacred.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)