Hirdetés

Saints Row 2 gyűjtőknek

|

A legnagyobb rajongók mindig szívesen áldoznak rá néhány ezressel többet, hogy kedvencük még jobban mutasson a polcon.

Hirdetés

Nem rossz biznisz a különféle gyűjtői változatok és különleges kiadások piacra dobása. Nyilvánvaló, hogy extra költséggel jár (persze semmit sem adnak ingyen), de a limitált példányszám, az átlagosnál jóval igényesebb kivitel, s az olykor egészen ötletes extrák nemcsak az adott játék egyedi arculatát tükrözik, hanem komoly szereppel bírnak mind a játék, mind a játék sikerén dolgozó cég(ek), fejlesztő, kiadó, forgalmazó, stb. imázsának javításában. Nem szabad lebecsülni a presztízs értékét.

row.jpg


E rövid eszmefuttatás után érdemes néhány mondat erejéig kitérni arra, mit is pakoltak az egyik legsikeresebb GTA-klón második részének gyűjtői változatába. A játék lemezén kívül poszter, Stilwater városának térképe, exkluzív ingame tartalom, egy a koncepciórajzokat tartalmazó füzet, végezetül pedig egy 1GB-os USB 2.0-s pendrive, ami arany töltényt formáz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)