Hirdetés

Saints Row 2 - Összefognak az elnökjelöltek

|

A Saints Row 2 újabb, teljesen agyament trailerrel jelentkezett. Ezúttal az amerikai elnökjelöltek bandáznak egy kicsit.

Hirdetés

A legújabb Saints Row 2 videó elsődleges célja a kooperatív mód reklámozása, de emellett bemutatják a meglehetősen rugalmasnak ígérkező karakter-generálási rendszert, mivel az összeállításban a két amerikai elnökjelölt fog össze egy kis bűnözés erejéig. Reméljük, hogy az eddigi trailerekből áradó tökös fejlesztői hozzáállás (azért ahhoz kell arc, hogy valaki McCaint és Obamát egy bűnöző... izé... szimulátor hirdetésére használja fel) a játékban is hasonló mértékben fog visszaköszönn!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)