Hirdetés

Nem kell aggódnunk az újgenerációs Saints Row miatt

|

A játék hivatalos Twitter oldalán jött a hír, hogy a Volition csapata javában dolgozik a folytatáson.

Hirdetés

Nemrég mi is írtunk arról, hogy a THQ Nordic leleplezte a Saints Row sorozat harmadik részének felújított változatát. Az őrült hangulatáról - na meg az alkarnyi mű hímtagokról - elhíresült széria rajongói közül nem mindenki volt elégedett a bejelentéssel, mivel sokan már inkább új részt szeretnének. A kiadó most számukra is kifejezetten megnyugtató hírekkel szolgált.

Hirdetés

Az egyik méltatlankodó rajongó bejegyzésére érkezett válasz a hivatalos Saints Row Twitter-fiókról, ami megerősítette, hogy nem csak a Saints Row: The Third Remastered fejlesztése zajlik, melyet a Sperasoft csapata végez, de a számozott részekért felelős Volition fejlesztői már a következő epizód munkálatait is megkezdték. 

Sajnos ennél többet egyelőre nem árultak el, tehát ez még nem az trailerekkel, magazincímlapokkal és előzetesekkel kísért bejelentés, amiről a kiadó feje beszélt korábban. Mindenesetre jó esély van rá, hogy az egyelőre cím nélküli ötödik rész következő generációs konzolokra érkezik majd. Akik pedig nem tudnak mit kezdeni a Saints Row hiányukkal, azok a május 22-ére datált felújított harmadik résszel enyhíthetik a várakozás kínjait. 

Ti örültök annak, hogy folytatódik a széria? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)