Hirdetés

Saints Row IV - most aztán tényleg felszabadul Amerika

|

Az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének napja van, és máris lehet űrlények ellen küzdeni, szabadon szexelni, vagy éppen szöveges RPG-t játszani? Hát persze, hogy a Saints Row 4-ről van szó.

Hirdetés

Már a korábbi Saints Row IV gameplay videó kapcsán is kiszaladt a számon, hogy ez bizony tömör elmebaj, méghozzá a legjobb fajtából. Véleményem továbbra is széles mosollyal fenntartom.

Ma ünnep van, amerikai, mindenki független és szabad. Természetes, hogy a Volition ezt a lehetőséget is kihasználja egy kis népszerűsítésre, ha már a játékban az USA elnökeként kell majd szétrúgnunk az idegenek ülőgumóját. A lelkesítő beszéd nem marad el, de ami közben történik... az ismét túlmutat azon, amit már eddig a játék kapcsán "szintnek" könyvelhettünk el. Július 4. trailer Saints módra, szerintem büntet:

Na ezek után mondja nekem valaki, hogy a miskárolt,cenzúrázott Saints Row 4 bárkinek is szórakoztató lehet. Kicsit örülök, hogy nem vagyok ausztrál, augusztus 23-án nem lenne őszinte a mosolyom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)