Hirdetés

Valami készül a Saints Row háza táján?

|

A Deep Silver mozgásba lendítette a médiagépezetet.

Hirdetés

Már hat év telt el a 2013-as Saints Row IV óta, mostanában viszont csak egy esetleges filmes adaptációról érkeztek hírek. Pedig ennyi idő elteltével épp itt lenne az ideje a folytatásnak, elvégre az ugyancsak a Saints Row univerzumában játszódó (egyébként ezen a világon osztozik a Red Faction sorozat is) Agents of Mayhem nem hagyott mély nyomokat bennünk. Nos, valamiféle mozgolódás most elkezdődött. 

Hirdetés

A Deep Silver kiadó Twitter oldalán jelent meg egy bejegyzés, ami mindenkit arra buzdít, hogy iratkozzon fel a hivatalos Saints Row YouTube-csatornára, mivel hamarosan új, izgalmas dolgok várnak a Saintekre, ezeket pedig senki sem akarhatja majd kihagyni. Nem nehéz belelátni a sorokba ezek után azt, hogy az ötödik epizód marketinges kampányának első lépéseit látjuk jelenleg. 

Persze az is simán lehet, hogy valamiféle remake vagy remastered verzió érkezik. A Saints Row: The Third - The Full Package Nintendo Switch-es verziója egyébként pont ma jelent meg, szóval az is lehet, hogy a negyedik epizód switches portját fogják bejelenteni. Ti mire tippeltek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)