Hirdetés

Saints Row: Gat out of Hell - ilyen egy musicalbetét (videó)

|

Amikor a sátán lánya nem akar hozzámenni az apja által kiszemelt szenthez, az egyetlen megoldás az éneklés. Ötperces videót kaptunk a Saints Row: Gat out of Hellhez, és nem győzzük a könnyeinket törölgetni.

Hirdetés

A Volition mindig meg tud minket lepni valamivel, de igazából a mi hibánk, hogy ilyeneken még meglepődünk.

A Saints Row: Gat out of Hellben a sátán elrabolja az elnököt (akit ugye a negyedik részben mi irányítottunk), és valószínűleg őt tartja lánya kiszemeltjének (alighanem lényegtelen, hogy férfi vagy női karaktert csináltunk-e, a Volition azért van ennyire laza), aminek a lány nem örül, ezért Johnny Gat segítségét kéri... előbb-utóbb. Ez is kiderül az alább látható Musical Trailerből, amiben a sátánt, a lányát, Gatet és Kinzie-t láthatjuk énekelni. Annyira zseniális, hogy arra nincs is szó. Vagy azt is mondhatnám, hogy pokolian zseniális.

A Saints Row: Gat out of Hell, ami egyébként egy akciójáték, akármennyire is nem derül ki a fenti videóból, január 23-án jelenik meg, a GTA V PC-s verziója előtt egy héttel. Vajon sikerül majd egy hét alatt végigjátszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)