Hirdetés

Saints Row IV - egymillió eladott példány egy hét alatt

|

Nem vagyunk meglepve, a Volition játékától nem is vártunk mást, mint hogy már az első héten átlépje az egymilliós eladási határt.

Hirdetés

Ha már így reggel van, elsírom nektek a bánatom: valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva sikerült nyolc órát eltöltenem a Saints Row IV-gyel az elmúlt hétvégén. Ez alapjában véve nem probléma, viszont - Nightwolf, a teszt írója mellett - én vagyok a szerkesztőség egyedüli olyan tagja, aki halad a történetben, és egyszerűen megöl a kín, hogy nem tudom szinte senkivel megbeszélni, mennyire zseniális a Volition alkotása. Soha nem akartam még ennyire spoilerezni, legszívesebben szabadságot vennék ki, beleragasztanám a kontrollert a kezembe, és csak nagyon különleges esetben kelnék ki a fotelból. De három hét, és itt a GTA V, spórolni kell az idővel...

Nem csak a játék értékelései, de az eladások is bíztatóak. A Deep Silver bejelentette, hogy az augusztus huszadikai, Egyesült Államokbeli megjelenést követő egy hétben a játékból több, mint egymillió példány talált gazdára, valamint hogy a PC-s verzióból háromszor többet adtak el, mint a Saints Row: The Thirdből ugyanennyi idő alatt. Az online közösség tagjainak száma is jelentősen megugrott, az Inauguration Station megjelenése óta 806908 felhasználók által kreált tartalom jött létre. Ti megvettétek már? Van, aki esetleg a gyűjtői kiadásra ruházott be? Hogy üzemel a Dubstep Gun?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)