Hirdetés

Saints Row IV - ingyenes a PC-s GAT V DLC

|

Megérkezett a tegnap beharangozott két DLC, melyek közül az egyiket a mai napon ingyen töltheti le minden PC-s felhasználó.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán hallottunk először arról, hogy két, a Rockstar felé kacsintgató DLC érkezik a Volition legújabb játékához, a Saints Row IV-hez.

Megjelent a GTA V, úgyhogy megjelent a GAT V DLC is, mely csak nevében utal a Rockstar alkotására. Tartalmát tekintve néhány Johnny Gatre és Aishára jellemző ruhával, egy gépfegyverrel és egy késlövő fegyverrel találkozhatunk. A Steamen még ma ingyenes, töltsétek le hamar.

Nem ingyenes, de nem is drága a Wild West DLC, amiért mindössze 2,99 eurót kell fizetni. Ezért cserébe két ruhát és egy revolvert kapunk.

Mindkét DLC mától szerezhető be PC-re, de Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra csak holnaptól tudjátok megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)