Hirdetés

Saints Row IV - a Rockstart bökdösik az új DLC-kkel

|

Hamarosan tovább bővül a Saints Row IV letölthető tartalmainak tárháza, két olyan csomag jön, ami biztosan tetszeni fog a rajongóknak.

Hirdetés

A Dubstep Gun Remix Packet, a játék első DLC-jét sokan már csak a hozzá készült zseniális videó miatt is megvették volna, de még ezen a héten jön a GATV Pack és a Wild West is.

Egy PlayStation Blogcast során hangzott el a két DLC neve, azt viszont, hogy ezek pontosan mit fognak tartalmazni, egyelőre nem tudjuk. Aki játszott a sorozat bármelyik részével, viszonylag hamar kitalálhatja, hogy a GATV DLC Johnny Gathez kapcsolódik. Ehhez kapcsolódóan egy kép is kiszivárgott, mely alapján új ruhák, hajak és egy késlövő fegyver is is a csomagban foglaltatik.

A Wild West kiegészítő tartalmáról egyelőre semmi hír, de reméljük, hogy még a nap folyamán bővebb információkkal leszünk megajándékozva. Érdekes egyébként, hogy mindkét DLC utalhat a Rockstar egy-egy játékára: míg a GATV egy ügyes keverés, addig a Wild West a Red Dead Redemption helyszínét, a vadnyugatot idézi meg. Lehet, hogy lesz egy kis szurkálódás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)