Hirdetés

Saints Row IV - cenzúrázott verzió a Steamen

|

A Volition játékát betiltották Ausztráliában, de megszületett a megoldás, hogy mégis játszható legyen.

Hirdetés

Szegény ausztrálok mindig egy kicsit hátrányosabb helyzetben voltak, mint mi, legalábbis ami a videojátékokat illeti. Késések és cenzúra - csoda, hogy az olyan erőszakos játékokat, mint a Saints Row IV, nem is tolerálják? 

Az új szabályozások értelmében ez az első játék, amelyet megjelenéskor betiltanak, ám ennek megoldásaként szerencsére kitaláltak valamit. A Steam adatbázisában megjelent a Saints Row IV Low Violence Version - ezt csak Ausztráliában teszik elérhetővé, és amint a neve elárulja, kevésbé lesz erőszakos.

Az illetékes ausztrál bizottság azzal indokolta ellenszenvét a játékkal szemben, hogy abban "szexuális erőszakot" és droghasználatot is ábrázolnak. Ezeket nem indokolja semmi (a Saints Row-ban az események 90%-a indokolatlanul történik), ráadásul a játékos jutalmat kap ezekért a tevékenységekért.

A Volitionnél tehát átdolgoznak néhány részletet, hogy egy kicsit enyhébb legyen az összkép, és ezt a verziót már elméletileg játszhatják az ausztrálok is. Szolidaritás ezerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)