Hirdetés

Saints Row IV - egyszerűbb lett modokat telepíteni

|

Steam Workshop támogatást kapott a Saints Row IV, így most már pár kattintással felrakhatjuk, ami megtetszik.

Hirdetés

A Volition alapvetően nem úgy készítette el a Saints Row IV-et, hogy az modokat támogasson, de néhány fejlesztő szabadidejében tekergette a motort, hogy a felhasználók is tudjanak saját készítésű tartalmat pakolni a játékba. A csapat minden eszközt megad, hogy a lehető legkönnyebben készíthessen bárki új fegyvereket, skineket, és most már nem kell a netet bújnunk, ha fel akarjuk dobni a játék PC-s változatát.

A napokban ugyanis Steam Workshop támogatást kapott, ami azt jelenti, hogy egy helyen találunk majd meg mindent, és pár kattintással telepíthetjük azt, ami megtetszik. Most még csak 27 mod van fent, de érdemes körülnézni, hátha megtetszik valami. Egyelőre a windowsos változattal használható, de remélik, a linuxossal is kompatibilissé tudják tenni valahogy.

A fejlesztők egyébként megköszönték a Saintsrowmods.com üzemeltetőinek munkáját, akikkel együtt dolgoztak a Workshop támogatás megvalósításán. A csapat most az Agents of Mayhemet fejleszti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)