Hirdetés

Saját burgerfalodát nyitott az egyik legismertebb youtuber, ezrek álltak sorba előtte

|

A MrBeast nevét viselő Beast Burger egy New Jersey-i plázában várja az éhes követőket.

Hirdetés

A YouTube egyik legismertebb arca, a 104 millió feliratkozóval rendelkező MrBeast, azaz Jimmy Donaldson nem csak arra használja a hírnevét és felhasználóbázisát, hogy a Magic: The Gathering Arénát népszerűsítse vagy éppen saját Squid Game vetélkedőt hozzon össze, rendszeresen jótékonykodik is, tavaly például kiérdemelte a Twitter legnagyobb adakozójának járó díjat. 2020 végén elindította a saját burger-franchise-át, a Beast Burgert is, amelynek keretében eleinte több mint háromszáz étteremből vitték házhoz a youtuber nevével fémjelzett falatokat. Azóta persze ez a szám a sokszorosára nőtt, de kifejezetten Beast Burger étterem még nem nyílt - legalábbis idáig. 

MrBeast örömmel számolt be róla, hogy megnyitotta kapuit a Beast Burger legelső beülős helye a New Jersey-i American Dream Mall plázában, a nagy debütálásra pedig számításai szerint tízezernél is  több "kiéhezett" rajongója jött el, ami szerinte világrekord.

Hirdetés

Hogy pontosan mennyien, azt még meg kell vizsgálnia a Guinness World Records bizottságának, de annyi bizonyos, hogy a sajtó becslései szerint több mint kétezren már a nyitás előtt letáboroztak a bevásárlóközpontban, hogy elsők között kóstolhassák meg kedvencük hamburgerét. Ekkora tömegről van szó: 

A New York Post beszámolója szerint azok a rajongók, akiknek sikerült feljutniuk a harmadik emeleti kajáldába, karszalagot kaptak, de még úgy sem jutott mindenkinek burger, hogy az étterem a 22 órára tervezett zárást kitolta két órával. Voltak, akik fotókat tweeteltek a karszalagjuk számával, amiken olyan brutális sorszámok is szerepeltek, mint a 18113. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jellemző MrBeastre, hogy még úgyis sikerült valami jót tennie, hogy a saját éttermét nyitotta meg, ugyanis az időzítés kifejezetten jól jött az American Dream Mall számára. A pláza nem sokkal a pandémia kezdete előtt nyitott meg, majd a járvány kitörését követően a talpon maradásért küzdött, ami odáig vezetett, hogy 2022 elejére már alig tudta fizetni az adósságait. Ennyi potenciális vásárló becsalogatásával viszont új erőre kaphat a hely. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)